Валвен ЕООД гр. Смолян

ВИЖ СВЕТА В НОВА СВЕТЛИНА
САЙТ НА ФИРМА ВАЛВЕН
 
„ЕФЕКТИВНА ТОПЛОИЗОЛАЗИЯ И РАЗНООБРАЗИЕ В ДИЗАЙНА ЗА ЕЛИТНО ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО”
 
   Фирма „ВАЛВЕН” ЕООД e създадена през 2003 год., със седалище в гр. Смолян. Собственик и управител Валентин Янев, който ръководи и управлява успешно компанията повече от 6 години.Екипът на фирмата се състои от млади и обучени кадри в областта на производството на PVC и AL  дограма.
   Фирма „ВАЛВЕН” ЕООД изработва PVC дограма REHAU , SCHUCO и OTTO RICHTER, и алуминиева дограма ЕТЕМ.Изработката на материалите става със специализирани машини и техника.Фирмата поставя вертикални и хоризонтални щори.
 
Защо да изберете фирма *ВАЛВЕН* ЕООД
1.     Защото в нашите офиси ще Ви посрещнат усмихнати и компетентни консултанти, с помощта на които ще получите различни варианти на търсения от Вас продукт. Ще имате възможност да изберете най-подходящия за Вашите нужди и оптималното  съотношение цена-качество.
2.     Вашият дом или обект ще бъде посетен на място от наш технически експерт с богат опит и солидна професионална подготовка. Неговите съвети ще Ви дадат най-точна идея за начина на монтаж и предстоящите довършителни работи, а така също ще снеме точните размери.
3.     Вашият продукт ще бъде изработен от висококвалифициран персонал, на прецизни машини, следвайки правилата на системата за управление на качеството ISO 9001- 2008,  по която е сертифицирана фирмата.
4.     Монтажните работи ще бъдат извършени в удобно за Вас време от професионална монтажна бригада състояща се от млади, интелигентни и амбициозни специалисти, които ще почистят работното си място след приключване на работа.
5.     Получавате  гаранция за профила на дограмата  . Всеки гаранционен дефект ще бъде отстранен в рамките на 3 работни дни. *ВАЛВЕН* е една от малкото фирми поддържащи сервизни групи за гаранционен и извънгаранционен сервиз.
6.     Имате възможност да заявите измазване на вашите прозорци след смяната на дограмата. Довършването се извършва от екипи на *ВАЛВЕН* и фирмата гарантира за неговото качество и срок на изпълнение.
Специалистите на фирма “Валвен” ЕООД  непрекъснато търсят нови начини за подобряване на качеството на предлаганите продукти и услуги.
 
Предимството да поръчате  при нас
* Директен път от производител до клиент
* Високо качество на ниска цена без посредници
* Клиентът получава поръчката си в удобно за него време и място
* Клиентът получава персонално внимание и съвети в нашите офиси
* Възможност за предварителен  избор на вид профил и стъкло пакети
* Богат избор на цветове за профили и стъкло пакети

официален домакин на наградите