Албум на 2015г – “Гласовете на България” 1 част

Албум на 2015г – “Гласовете на България” 1 част

Гласове
Албум на годинатаАлбум на годината: 0


“Гласовете на България” -1-ва част. Песента на Надка Караджова, “Ой Яно”, която звучи изключително стилно и е само в съпровод на двоянка, на която свири Ангел Добрев и тамбура – Л.Владимиров от оркестър на БНР

 

DSC_0028 DSC_0029

pic_1[1]

 

CD „ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ- 1-ВА ЧАСТ”

ПРОДУЦЕНТ НА ДИСКА-АНГЕЛ ДОБРЕВ

ИЗДАТЕЛ – СТЕФКОС МЮЗИК

Идеята, която ръководи продуцента за създаването на този продукт е да събере ярко съзвездие от доказали се певци и свирачи на български музикален фолклор и в максимално автентичен и стилен начин „запечати” за поколенията образци от техния репертоар в един общ продукт. Насочва се към имената на Валя Балканска, Стайка Гьокова, Калинка Вълчева, Данислав Кехайов и Надка Караджова, както и към музикантите от оркестър „Фолк”, в който участва и създателя на диска – Ангел Добрев. Записите са реализирани в студиото на Милчо Кацаров и съвсем скоро след приключването на техническата работа по тях предложени на издателя „Стефкос Мюзик” за издаване. Отделните дейности преминават при взаимно съгласие и професионално сътрудничество и диска излиза на българския пазар през 2002 година. Само в разстояние на 2 години са продени договорените 3000 бройки. От няколко години този диск е изчерпан и търси своя нов издател.

Продуцента и участник в диска „Гласовете на България” – Ангел Добрев изказва своята сърдечна благодарност към всички участници в диска и се надява отново да го види на пазар в близко време!

официален домакин на наградите