Албум на 2016г – “Оро се Вие”

Албум на 2016г – “Оро се Вие”

Гласове
Албум на годинатаАлбум на годината: 0


Албума “Оро се вие” е предложен от Боряна Георгиева (Внучка на Борис Машалов)

 

официален домакин на наградите